En behandling

Behandling af en klient.


Jeg ser mine klienter lidt som et løg. Et løg kan se rynket og beskidt ud, men under det første lag er det flot og rankt.


Det kan også være flot at se på, men når man så skræller det første lag af, er det et stort rod, som man smider ud for at tage et andet. Det gør jeg ikke, jeg bliver ved med at tage et lag af, indtil jeg kommer til noget jeg kan bruge, ikke altid fint og rankt, men spiseligt.

Når en klient kommer til mig, er det som regel med ondt i den fysiske krop, ondt i lænden, ryggen mm. For at få skabt ro bør vi starte med en afbalancering af kroppen med Bowtech, og klienten lærer at begynde at lytte til sin krop. Nogle siger, ”det gør jeg allerede”, men nej for så havde du ikke ondt, så havde du taget dig af det, inden det kom så langt.


Med Bowtech og afbalanceringen skræller vi det første lag af stille og roligt, og hjælper kroppen med at komme i balance og får energierne til at flyde. Man er meget afslappet efter en afbalancering.

Så kigger vi på næste lag. Gør det stadig ondt i kroppen eller er der noget andet, der dukker op?

Sommetider er den ene behandling nok. Under det første lag er en flot skal, stærk og rank, og det er ikke nødvendigt at gøre mere.

Andre gange kommer der noget andet frem under første lag, ondt i maven, diarre eller hovedpine, ting som er blevet overskygget af smerterne i kroppen, men nu da de er væk, kommer det frem. 


Langsomt arbejder vi os ind til et lag som er fint og blankt. Det er ikke altid vi kommer så langt, som vi gerne vil. Der kan være nogle skavanker vi ikke vil slippe, eller kroppen kan ikke slippe dem. Skader der er blevet permanente og som vi kan leve med, når vi ved de er der. 

Jeg har flere forskellige behandlingsmetoder, som alle understøtter kroppen og vælger den som kroppen har behov for lige nu. Det stemmer ikke altid med klientens ønske, men så tager vi en snak om det.


Jeg bruger Reiki i kommunikationen med kroppen og vil meget gerne lære klienten at kommunikere med sin egen krop på den måde.

Alle kan gøre det, det kræver bare at man vil lade sin krop svare. Ønsker du at lære dette, så sig til, Det er ikke alle der ønsker det, for det har en pris, har du spurgt og lytter ikke, reagerer din krop. 

 

De redskaber jeg bruger er:

Bowtech® - Kranio Sakral Terapi – Zoneterapi – Bach blomster remedier og Reiki ligger som et fundament under alle mine behandlinger